Az új wellness gép, az INFRATRAINER, egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A MAGNETVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti és a kezelést kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal.

Olvasható a hivatalos oldalon,de mire is jó ?

Az infratrainer ötvözi a mozgás és az infraszauna hatását.
Eddig is sokan használtuk ezt a két dolgot egészségünk megörzésére, most azonban egyidőben élvezhetjük őket.

Milyen pozitív hatásai vannak?🚵🏼🔥

Dupla annyi kalóriát égetünk el mintha csak kerékpároznánk.

Egyes kerékpárok, szobakerékpárok terhelik az izületeket, ezzel szemben az Infratrainer úgy lett kialakítva, hogy teljes mértékben tehermentesitse őket!

Az infrafény és a beépített mágnesterápiás ülés jótékony hatással van az izületekre, reumatológiai fájdalmakra, így a használata idősebbek, mozgáskorlátozottak és rehabilitálandó sportolók számára is kifejezetten ajánlott.

Régóta ismerjük a szauna kiváló hatásait.
Az infatrainer az infasugarak segítségével felgyorsítja a sejt anyagcserét, így még hatékonyabban izzadhatjuk ki a méreganyagokat a szervezetünkből.

Különböző intenzitású programok közül választhatunk, korunknak, edzettségi állapotunknak megfelelően.