A funkcionális tréning egy olyan edzésmódszer amivel célzottan fejleszthetjük a kondicionális képességeinket, ezzel előkészítve szervezetünket, izomzatunkat a mindennapi használatra így egészségesebb, aktívabb, és teljesebb értékű életet tudunk élni.

A funkcionális tréning a testet egészként kezeli, nem külön izom csoportokra fókuszàl, egy edzés alkalmával az összes izomcsoport terhelés alá kerül.💪🏼
Mindennapi élet során előforduló mozgások adjàk az alapot gyakorlatokhoz, tehát guggolások, emelések, húzó és toló mozgások variációi képezik az edzést.
Évszázadok óta használják ezt az edzésmódszert atléták, súlyemelők.🏋🏽

A funkcionális edzés kortól, nemtől, illetve edzeségi állpottól függetlenül mindenkinek ajánlott. Sokoldalúan fejleszt, eszközhasználta széles skálán mozog. Kezdőknek remek lehetőség arra, hogy megfelelő kondíciót szerezzenek, és megerősítsék törzsizmaikat. Sportolóknak kiváló kiegészítés, mivel az adott sportágak egyoldalú terhelést rónak szervezetükre, ezért a funkcionális edzéssel fejleszthetik az elmaradt testrészeket és képességeket. És végül, de nem utolsó sorban ne felejtkezzünk meg arról, hogy a funkcionális eszközöket rehabilitációban is használják, nagyon jó eredményeket lehet velük elérni sérülések utáni gyógytornában, és minden napi élet okozta gerincproblémák kezelésében is!

Nálunk a BunnyFittben🐰szakszerűen összeállított egyèn specifikus edzésekkel várjuk vendégeinket akik heteken belül érezhetik a funkcionális tréningek jótékony hatásait:

  • Erő, és állóképesség növekedés.
  • Esztétikus természetes izomzat.
  • Izom és testzsír arány javulás.
  • Anyagcsere gyorsulás.
  • Mozgásterjedelem bővítés (kevésbé beszükült ízületek)